РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000391064<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Марценюк О. С. 
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I - II рівнів акредитації ВНЗ / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2011. - 407 c. - Бібліогр.: с. 403 - укp.

Викладено основи технічної гідравліки, розглянуто механічні, гідромеханічні, теплові та масообмінні процеси харчових виробництв. Розглянуто теорію та методи розрахунків визначальних параметрів, розмірів і продуктивності типових процесів та апаратів за допомогою рівнянь балансу теплоти, маси та діючих сил. Описано конструкції апаратів різних типів та призначення (насоси, подрібнювальні, формувальні, сортувальні, фільтрувальні, перемішувальні машини, холодильні та випарні установки), проаналізовано їх особливості, недоліки, переваги та способи удосконалення. Висвітлено загальні положення з культивування мікроорганізмів як важливого технологічного процесу, простежено його основні фази, надано відомості про апарати, що застосовуються для цього.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС54617 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського