РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000391857<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сторожук Л. О. 
Аналіз дисперсних характеристик м'ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Досліджено метод аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-1 с

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського