Сторожук Л. О. Аналіз дисперсних характеристик м'ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Досліджено метод аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"