РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000393101<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Л. З. Шильман; Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка. - Глухів, 2012. - 179 c. - Бібліогр.: с. 178 - укp.

Описано загальну схему технологічного процесу підприємства. Розглянуто шляхи прийому та зберігання сировини, а також обробки продуктів. Викладено технологію приготування напівфабрикатів, супів і соусів. Наведено технологію гарячих страв із риби, нерибних продуктів водного промислу, гарячих страв із м'яса та м'ясопродуктів, страв сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА769912 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського