Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Л. З. Шильман; Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка. - Глухів, 2012. - 179 c. - Бібліогр.: с. 178 - укp.Описано загальну схему технологічного процесу підприємства. Розглянуто шляхи прийому та зберігання сировини, а також обробки продуктів. Викладено технологію приготування напівфабрикатів, супів і соусів. Наведено технологію гарячих страв із риби, нерибних продуктів водного промислу, гарячих страв із м'яса та м'ясопродуктів, страв сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА769912 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|