Труш Ю. Л. Організаційно-економічні засади управління якістю хлібобулочної продукції / Ю. Л. Труш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 40. - С. 167-172. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Організаційно-економічні засади в менеджменті якості хлібобулочної продукції посідають чинне місце під час здійснення управління та мають сенс на всіх стадіях його реалізації. Їх удосконалення є актуальним і потребує постійної уваги через стабільний вплив основних факторів на якість хлібобулочної продукції.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"