Міненко М. А. Санація, реструктуризація, реорганізація як взаємопов'язані елементи антикризового менеджменту на підприємствах харчової промисловості / М. А. Міненко, О. В. Тур // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41. - С. 197-201. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Визначено взаємозв'язок між санацією, реструктуризацією, реорганізацією, як елементів антикризового менеджменту на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано теоретичні підходи до антикризового менеджменту, що надасть змогу господарюючим суб'єктам розробляти заходи подолання кризових явищ. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-97-212.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|