РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000396335<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Панченко М. О. 
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості : монографія / М. О. Панченко; Одес. нац. політехн. ун-т. - О. : Ноулідж, Донец. від-ня, 2013. - 117 c. - Бібліогр.: с. 106-117 - укp.

Розглянуто методологічні та методичні положення щодо формування та забезпечення результативності системи менеджменту якості на підприємстві за умов нестабільного ринкового середовища. Запропоновано методичні підходи до визначення результативності системи менеджменту якості, а також інструменти її удосконалення. Розроблено методику вимірювання рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції, яка включає ряд послідовних етапів та забезпечує інтеграцію відомих методів оцінки: якісних, кількісних, комплексних.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-823.2-212.1 + У9(4УКР-4ОДЕ)306.71-823.2-212.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА770878 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського