Панченко М. О. Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості : монографія / М. О. Панченко; Одес. нац. політехн. ун-т. - О. : Ноулідж, Донец. від-ня, 2013. - 117 c. - Бібліогр.: с. 106-117 - укp.Розглянуто методологічні та методичні положення щодо формування та забезпечення результативності системи менеджменту якості на підприємстві за умов нестабільного ринкового середовища. Запропоновано методичні підходи до визначення результативності системи менеджменту якості, а також інструменти її удосконалення. Розроблено методику вимірювання рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції, яка включає ряд послідовних етапів та забезпечує інтеграцію відомих методів оцінки: якісних, кількісних, комплексних. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-823.2-212.1 + У9(4УКР-4ОДЕ)306.71-823.2-212.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА770878 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|