РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000396553<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Паска М. З. 
Технологія маргаринів та промислових жирів : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за спец. "Технологія жирів і жирозамінників" / М. З. Паска, І. М. Демідов, О. І. Жук; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - Л. : Сполом, 2013. - 187 c. - Бібліогр.: с. 186-187 - укp.

Розглянуто сучасну класифікацію маргаринів, їх фізико-хімічні властивості. Наведено характеристику найпоширеніших рослинних олій, тваринних жирів, модифікованих жирів, маргаринів. Викладено теорію, практику, технологію, блок-схеми та технологічні схеми роботи обладнання, наукові та практичні основи процесів переробки маргаринів і промислових жирів. Розглянуто технологію маргаринів і промислових жирів. Систематизовано нові знання, щодо дефектів маргарину та причини їх виникнення, а також здатність жирів до зберігання без погіршення якості готових продуктів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування асортименту, якість та харчову цінність маргаринів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.4 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА771609 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського