Хомич Г. П. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 c. - Бібліогр.: с. 190-217 - укp.Узагальнено інформацію про фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід, їх склад, властивості: антиоксидантні, лікувально-профілактичні, зміни у процесі переробки, використання дикорослої сировини в харчовому виробництві. Розглянуто особливості складу дикорослої сировини. Досліджено вплив кліматичних умов і зони вирощування на збереження біологічно активних речовин. Проаналізовано зміну вмісту та складу фенольних речовин за різних технологічних прийомів переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л916
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА772783 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|