РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400660<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Єгоров Б. В. 
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів : монографія / Б. В. Єгоров, М. Р. Мардар. - О., 2013. - 387 c. - Бібліогр.: с. 334-387 - укp.

Висвітлено наукові проблеми формування споживних властивостей зернових продуктів функціонального призначення. Визначено харчовий статус сучасної людини. З'ясовано основні фактори порушення харчового статусу та стану здоров'я населення України. Визначено роль зернових продуктів у концепції функціонального харчування. Викладено наукові засади розробки харчових продуктів із покращеними споживними властивостями. Наведено теоретичні основи формування споживчих властивостей збагачених зернових продуктів. Здійснено товарознавче оцінювання зернових продуктів підвищеної харчової цінності. дослідено зміни споживчих властивостей нових зернових продуктів підвищеної харчової цінності у процесі зберігання. Висвітлено науково-практичні основи товароруху збагачених зернових продуктів та їх соціально-економічний ефект від впровадження у виробництва і споживання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА772950 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського