![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400678<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, Т. Б. Паригіна, О. С. Болілий; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 639 c. - Бібліогр.: с. 639 - укp.Подано загальні відомості про механічне устаткування закладів ресторанного господарства. Розглянуто способи теплового оброблення харчових продуктів та джерела теплової енергії. Наведено класифікацію та конструктивні елементи теплових апаратів. Викладено фізичні основи і технічні засоби одержання низьких температур. Охарактеризовано теоретичний і дійсний цикл парової компресійної холодильної машини. Увагу приділено системам кондиціювання повітря. Подано інформацію про торговельне устаткування. Розглянуто види та конструктивні елементи торговельних автоматів. Класифіковано підіймально-транспортне устаткування. Наведено загальні правила підбору устаткування і комплектація устаткуванням приміщень різного призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-571 я73 + Л99-5 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС55957 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|