РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400678<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, Т. Б. Паригіна, О. С. Болілий; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 639 c. - Бібліогр.: с. 639 - укp.

Подано загальні відомості про механічне устаткування закладів ресторанного господарства. Розглянуто способи теплового оброблення харчових продуктів та джерела теплової енергії. Наведено класифікацію та конструктивні елементи теплових апаратів. Викладено фізичні основи і технічні засоби одержання низьких температур. Охарактеризовано теоретичний і дійсний цикл парової компресійної холодильної машини. Увагу приділено системам кондиціювання повітря. Подано інформацію про торговельне устаткування. Розглянуто види та конструктивні елементи торговельних автоматів. Класифіковано підіймально-транспортне устаткування. Наведено загальні правила підбору устаткування і комплектація устаткуванням приміщень різного призначення.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-571 я73 + Л99-5 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС55957 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського