![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400872<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Якубчак О. М. Критерії оцінки якості м'яса : монографія / О. М. Якубчак, В. В. Кравчук, Т. В. Таран; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 120, [1] c. - Бібліогр.: с. 97-121 - укp.Розглянуто перспективи розвитку м'ясної промисловості. Охарактеризовано показники якості та безпеки м'яса та м'ясопродуктів. Наведено основні методи визначення свіжості м'яса. Показано, що чинні хімічні методи визначення його свіжості часто є неефективними. З'ясовано вплив умов вирощування свиней і великої рогатої худоби на якість свинини та яловичини. Розроблено критерії оцінювання якості м'яса. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-1с + П560
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА773613 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|