РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400872<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Якубчак О. М. 
Критерії оцінки якості м'яса : монографія / О. М. Якубчак, В. В. Кравчук, Т. В. Таран; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 120, [1] c. - Бібліогр.: с. 97-121 - укp.

Розглянуто перспективи розвитку м'ясної промисловості. Охарактеризовано показники якості та безпеки м'яса та м'ясопродуктів. Наведено основні методи визначення свіжості м'яса. Показано, що чинні хімічні методи визначення його свіжості часто є неефективними. З'ясовано вплив умов вирощування свиней і великої рогатої худоби на якість свинини та яловичини. Розроблено критерії оцінювання якості м'яса.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-1с + П560

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА773613 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського