Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., 28 - 31 трав. 2013 р.. Ч. 2 / ред.: В. Т. Сусіденко, Л. П. Морозова, Е. О. Ковтун; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Uniw. humanistyczno-przyrodniczym Jana Kochanowskiego w Kielcacah, Ун-т "Petre Andrei", Академ. т-во ім. М. Балудянського, Урал. держ. экон. ун-т. - Вінниця, 2013. - 428 c. - укp. - рус. - англ.На підставі аналізу теоретичних концепцій харчування людини обгрунтовано потребу розробки харчових продуктів, збагачених біологічно активними компонентами (незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти тощо). Висвітлено технологію одержання щербету медово-горіхового на основі борошна горіха волоського та інших компонентів. Досліджено структурно-механічні властивості батончиків із цільного зерна з начинками та вплив композиційних сумішей на числові значення напруження зсуву та межі міцності. Вивчено мінеральний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду із заданими критеріями та біологічної цінності. Оцінено якість спортивного взуття провідних виробників і встановлено причини виникнення в ньому розповсюджених дефектів. Охарактеризовано роль інноваційних технологій в освітньому процесі, розглянуто можливості використання та вплив ділових ігор на творчу діяльність майбутнього фахівця. Описано наукові підходи до визначення термінів "компетентність" і "ключові компетентності" майбутніх менеджерів сфери туризму. Розглянуто актуальні проблеми формування іншомовної писемної компетенції в процесі навчання іноземної мови студентів економічних спеціальностей. Проналізовано підходи до формування та класифікації туристичних центрів. Висвітлено сутність поняття "комп'ютерне піратство", причини нелегального використання комп'ютерних програм. Систематизовано основні теоретико-методологічні підходи правової природи комплексного правового інституту захисту конкуренції в системі господарського права та конкурентного законодавства в системі господарського законодавства. Обгрунтовано роль інформаційних систем і технологій в бухгалтерському обліку, наведено позитивний результат за впровадження інформаційних систем в діяльність підприємства. Запропоновано критерії, які допомагають відрізнити якісні інформаційні системи від посередніх. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР) я431 + У9(4) я431 + Ч21 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: В354814/2 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|