РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000401664<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Заплетніков І. М. 
Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв : монографія / І. М. Заплетніков, А. М. Поперечний, Д. О. Єрьоменко, Л. М. Антропова, О. Л. Фалько; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від.-ня, 2013. - 290 c. - укp.

Викладено результати науково-дослідних робіт викладачів та аспірантів кафедри, а також одержаних патентів України та Росії. Висвітлено інноваційні підходи до покращання експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв: мийного, сортувально-калібрувального, подрібнюючого, сушильного, екстрагувального, обробки риби, дозувального. Доведено, що удосконалення обладнання спрямовано на підвищення його продуктивності, надійності, якості як самого обладнання, так і виробляємої продукції, покращання віброакустичних характеристик.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА775070 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського