Кишенько В. Д. Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла / В. Д. Кишенько, О. П. Лобок, М. В. Чернецький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45. - С. 81-86. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Розглянуто проблему підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведено методи удосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організації ресурсоощадних керуючих дій на основі принципів нелінійної динаміки.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"