Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000402615<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Токарчук С. В. Наукове обгрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів / С. В. Токарчук, О. М. Гавва, О. В. Клімова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43. - С. 101-106. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Проектування як технологічного, так і пакувального обладнання для харчових виробництв передбачає врахування всіх факторів які в тій чи іншій мірі впливають на його функціонування та обслуговування. Надано методику науково обгрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування. Одержані результати можна використати для розробки нових високопродуктивних дозаторів поршневого типу для пластичних харчових продуктів, а також під час модернізації існуючих. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|