РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000402615<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Токарчук С. В. 
Наукове обгрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів / С. В. Токарчук, О. М. Гавва, О. В. Клімова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43. - С. 101-106. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Проектування як технологічного, так і пакувального обладнання для харчових виробництв передбачає врахування всіх факторів які в тій чи іншій мірі впливають на його функціонування та обслуговування. Надано методику науково обгрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування. Одержані результати можна використати для розробки нових високопродуктивних дозаторів поршневого типу для пластичних харчових продуктів, а також під час модернізації існуючих.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського