Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000403118<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кірік І. М. Експериментальне дослідження процесу теплової обробки тістових заготовок в пароконвекційному апараті / І. М. Кірік, А. В. Кірік // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42. - С. 74-79. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Об'єкт досліджень - процес теплопровідності в тістовій заготовці з пшеничного тіста під час випікання. Проаналізовано літературні джерела та проведено аналітичні дослідження процесу теплопровідності в тістовій заготовці. Створено експериментальну установку та досліджено процес теплопровідності в тістовій заготовці. Встановлено, що граничною температурою внутрішньої маси виробу потрібно вважати температуру насиченої пари; температура гріючого середовища не впливає на характер зміни температури в тістовій заготовці на стадії регулярного режиму. Одержано критеріальне рівняння для визначення температури в центрі випеченої заготовки. Розроблено універсальний тепловий апарат для закладів громадського харчування - пароконвектомат, і досліджено його роботу. Результати досліджень рекомендується застосовувати для інженерних розрахунків режимів випікання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.4-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|