Безпалько О. В. Методичні аспекти передбачення обсягів реалізації продуктових інновацій / О. В. Безпалько, О. Ф. Крайнюченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42. - С. 140-144. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Розглянуто різні методи передбачення обсягів реалізації продуктових інновацій. Приділено особливу увагу експертним моделям прогнозування з урахуванням споживчої поведінки. Рекомендовано використання епідеміологічних моделей в поєднанні з експертними методиками.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"