Семенов А. Бактерицидне знезараження сипких харчових продуктів / А. Семенов, Н. Семенова // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб.. - 2013. - Вип. 74. - С. 150-153. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Надано результати знезараження сипких харчових продуктів ультрафіолетовим випромінюванням. Показано переваги ультрафіолетового випромінювання над іншими методами. Запропоновано спосіб і пристрій для бактерицидного знезараження сипких продуктів. Проведено необхідні розрахунки, пов'язані з УФ-опромінюванням.
Шифр НБУВ: Ж70321Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"