РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000404257<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шпачук Л. В. 
Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока / Л. В. Шпачук, В. С. Гуць // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46. - С. 72-77. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Описано сучасний стан використання натуральних цукрозамінників, зокрема глюкозно-фруктозних сиропів (ГФС) у харчовій промисловості. Теоретично обгрунтовано та експериментально доведено можливість використання ГФС у технології згущеного вареного молока (ЗВМ). Проведено дослідження якісних характеристик та визначено консистенцію ЗВМ з використанням ГФС. Описано сучасну методику визначення показника консистенції дослідних проб за допомогою методу гравітаційної пенетрації. Наведено дані експериментальних досліджень зміни показника пенетрацї готового продукту в процесі зберігання. На основі проведених досліджень встановлено, що внесення ГФС сприяє утворенню м'якої консистенції ЗВМ. Показано зв'язок оцінки консистенції ЗВМ з показником пенетрацї. Розроблені рецептури ЗВМ з ГФС рекомендовано для виробництва на підприємствах молочноконсервної галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського