Яценко О. В. Потенціал конкурентоспроможності і стійкого розвитку сільського регіону / О. В. Яценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46. - С. 95-102. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.
Уточнено сутність поняття конкурентоспроможність сільського регіону. Визначено та згруповано основні чинники, що впливають на конкурентоздатність та стійкий розвиток сільського регіону. Визначено шляхи підвищення ефективності використання потенціалу сільських регіонів. Розглянуто проблеми взаємозв'язку соціального та економічного розвитку сільських регіонів.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"