Божко Л. Ю. Біологічні основи формування кількості та якості врожаю : конспект лекцій / Л. Ю. Божко, О. Л. Жигайло; Одес. держ. екол. ун-т. - О. : ТЕС, 2013. - 153 c. - (Tempus. 511390-TEMPUS-1-2010-1-SK-TEMPUS-JPCR). - Бібліогр.: с. 150-151 - укp.Розглянуто біологічні основи формування урожаїв сільськогосподарських культур. Увагу приділено розрахунку вологопровідності грунту та його водного потенціалу, інтенсивності ФАР в посіві. Вивчено вплив агрометеорологічних умов на найважливіші процеси життєдіяльності рослин, формування кількості та якості урожаю. Охарактеризовано агрометеорологічні умови формування різних агроекологічних категорій врожайності, якості зерна озимої пшениці, накопичення цукру в цукрових буряках. Наведено розрахунки ККД кукурудзи в період листоутворення, фотосинтезу, вмісту білка та клейковини в зерні озимої пшениці та цукру в цукровому буряку. Індекс рубрикатора НБУВ: П021.1 я73-2 + П147 я73-2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА775187 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|