Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000406518<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дудко С. Післядипломна освіта працівників харчової та переробної промисловості в умовах наближення вступу України до СОТ / С. Дудко, В. Аляб'єва // Післядиплом. освіта в Україні. - 2007. - № 2. - С. 30-32. - укp.Розглянуто основні заходи щодо мінімізації негативних соціальних наслідків для України після вступу до СОТ. Запропоновано методичні поради до реалізації програм нарощування кадрового потенціалу на основі нових підходів до освіти та виробництва продуктів харчування. Висвітлено роль держави у зазначеному процесі. Констатовано, що лише за умови органічного поєднання зусиль держави, освіти та бізнесу можна забезпечити адекватне сьогоденню формування кадрового потенціалу харчової та переробної промисловості за умов вступу України до СОТ і мінімізувати негативні наслідки такого кроку. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч484(4УКР)78 + У9(4УКР)306.7р7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|