![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000411201<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Топольник В. Г. Методи системного аналізу в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. Г. Топольник, В. Д. Кожевнікова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 252 c. - Бібліогр.: с. 250-252 - укp.Викладено теоретичні засади системного аналізу як методології наукових досліджень. Розкрито системність у готельному господарстві і застосування моделювання під час аналізу складових систем галузі. Розглянуто приклади операторних моделей технологічних процесів ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 в610.8 я73 + У9(4УКР)441.357 в610.8 я73 + У.в610.8 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА777143 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|