РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000412385<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Козярін І. Л. 
Смакові речовини в дієтології / І. Л. Козярін // Фітотерапія. - 2006. - № 2. - С. 42-44. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Зазначено, що прянощі зазвичай використовують у сухому вигляді та вони повинні мати властивий їм аромат і смак. Тому зберігати їх треба у прохолодних і сухих приміщеннях у щільно закритій скляній або порцеляновій тарі. Кожний вид прянощів слід зберігати окремо. Прянощі у розтертому вигляді потребують особливо старанного зберігання, оскільки у разі порушення його умов швидко втрачаються їх цінні властивості, смак і аромат, вони не повинні містити металодомішок більше, ніж 10 мг/кг, розмір частинок яких не повинен перевищувати 0,3 мм.

Отмечено, что пряності обычно используют в сухом виде, они должны иметь свойственный им аромат и вкус. Поэтому хранить их нужно в прохладных и сухих помещениях в плотно закрытой стеклянной или порцеляновой таре. Каждый вид пряностей желательно хранить отдельно. Пряности в растертом виде требуют особенно старательного хранения, поскольку в случае нарушения его условий быстро теряются их ценные свойства, вкус и аромат, они не должны сдержать металовключений больше, чем 10 мг/кг, размер частиц которых не должен превишать 0,3 мм.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.86

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24348 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського