Висоцька Л. Імідж училища - запорука успіху / Л. Висоцька // Проф.-техн. освіта. - 2009. - № 4. - С. 23-25. - укp.Висвітлено діяльність Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, яке готує кваліфікованих робітників торговельно-кулінарного профілю: інноваційні форми та методи; науково-методичну роботу; структуру навчально-виховного процесу й організацію навчального простору; сучасне обладнання навчальних кабінетів і лабораторій (POS-термінал, пароконвектомат, холодильне устаткування, гриль тощо); налагоджену взаємодію училища з підприємствами, установами, організаціями-замовниками робітничих кадрів; інновації за напрямами: інновації в освіті, інновації в освітніх технологіях, інновації в управлінні училищем, інновації в організації виробничого навчання; експериментальний педагогічний майданчик, створений Інститутом професійно-технічної освіти АПН України, результатом якого став навчальний курс "Творчість у професії кондитера"; систематичну участь училища у всеукраїнських виставках інноваційних технологій, школи вищої професійної майстерності "Формула успіху", перспективного педагогічного досвіду "Пошук", підвищення професійної компетентності "Шлях до майстерності"; Євроклубу "Діалог культур", міжнародні зв'язки, місячники професійної майстерності, конкурс фахової майстерності "Козацька кухня", творчо-пошукову роботу викладачів і майстрів виробничого навчання "Кулінарний глобус"; заходи національно-патріотичного виховання; високі результати участі в різних конкурсах тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР) + У. р(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16367 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|