РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000420289<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Власенко К. 
Застосування електронного підручника при викладанні дисциплін харчового профілю / К. Власенко // Вища освіта України. - 2008. - № 4. - С. 78-84. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Охарактеризовано електронний підручник(ЕП) з курсу "Технологія виробництва продукції громадського харчування". Розкрито його цілі, принципи побудови, структуру, педагогічні особливості (гіпертекстовість, мультимедійність, інтегрованість, конструктивність, інтерактивність). Надано методичні рекомендації з використання ЕП на лекціях та лабораторно-практичних заняттях. Визначено переваги використання ЕП в навчальному процесі.

Охарактеризован электронный учебник(ЭУ) по курсу "Технология производства продукции общественного питания". Раскрыты его цели, принципы построения, структуру, педагогические особенности (гипертекстовость, мультимедийность, интегрированность, конструктивность, интерактивность). Даны практические рекомендации по использованию ЭУ на лекциях и лабораторно-практических занятиях. Определены преимущества применения ЭУ в учебном процессе.

An electronic textbook(EU) is Described to on-course "Technology of production of goods of public food consumption". Exposed his aims, principles of construction, structure, pedagogical features (гипертекстовость, мультимедийность, integrating, structuralness, interactiveness). Practical recommendations are given on the use of EU on lectures and laboratory-practical employments. Advantages of application of EU are certain in an educational process.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч311.215.7 + Л99 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23569 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського