Полякова А. В. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Полякова, В. П. Оліфіров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 251, XVI c. - Бібліогр.: с. 247-251 - укp.Охарактеризовано основні сектори, які є складовими індустрії гостинності та зумовлюють інфраструктуру готельного та ресторанного господарства, розглянуто питання щодо особливостей організаційної структури готельно-ресторанного комплексу. Увагу приділено питанням, пов'язаним з організацією приміщень готельно-ресторанного комплексу, які призначені для надання основних та додаткових послуг споживачам. Розглянуто особливості інфраструктурних складових засобів розміщення, що спеціалізуються на конкретному виді готельного продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357 я73 + У9(4УКР)424.14 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА777972 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|