Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000428742<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Молоканова Л. В. Безнітритне виробництво ковбасних виробів: перспективи розвитку : монографія / Л. В. Молоканова, А. А. Квасніков, О. О. Орешина, Я. А. Попова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 192 c. - укp.Розглянуто проблеми кольороутворення ковбасних виробів за сучасних умов дефіциту м'ясної сировини та тотального використання синтетичних барвників. Наведено результати особистих досліджень щодо одержання натуральних барвників з кизилу та терену, їх застосування для формування типового кольору варених ковбас за умови вилучення з їх рецептур нітриту натрію, можливості ідентифікації даних барвників в ковбасах. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927 + Л625.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА778313 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|