Горішний М. Б. Вплив факторів середовища на швидкість використання <$E bold roman {H sub 2 S}> Chlorobium limicola / М. Б. Горішний, С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш // Агроекол. журн.. - 2007. - № 4. - С. 65-67. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Досліджено вплив освітлення та додавання в середовище культивування сіркобактерій глюкози, фруктози, сахарози, мальтози, пірувату, ацетату та вуглекислоти на швидкість асиміляції сірководню. У процесі культивування С. limicola в середовищі з вуглекислотою, піруватом та ацетатом та освітленні культури променями з довжиною хвилі 700 - 800 нм інтенсивністю 40 лк відбувалось максимальне використання сірководню, яке становило 0,4 мМ/100 мг клітин впродовж доби. Індекс рубрикатора НБУВ: Е521.28с8
Шифр НБУВ: Ж23660 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|