Маргасова В. Г. Системний підхід до управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості / В. Г. Маргасова // Актуал. проблеми економіки. - 2004. - № 7. - С. 53-59. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Розглянуто питання щодо формування системи управління оборотним капіталом в перехідній економіці, визначено принципи системного підходу й основні задачі управління елементами оборотного капіталу з урахуванням особливостей господарської діяльності підприємств харчової промисловості.
Шифр НБУВ: Ж69817Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"