Маргасова В. Г. Комплексна оцінка впливу системи управління оборотним капіталом на фінансовий стан підприємств харчової промисловості / В. Г. Маргасова // Актуал. проблеми економіки. - 2006. - № 6. - С. 47-52. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Розглянуто проблеми і методи планування та використання оборотного капіталу на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано модель оптимізації обсягів і структури оборотного капіталу й оцінено її вплив на фінансовий стан підприємств досліджуваної галузі.
Шифр НБУВ: Ж23291Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"