Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000435665<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Чухрай Н. І. Формування споживчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська // Актуал. проблеми економіки. - 2013. - № 11. - С. 27-34. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Розкрито зміст поняття "споживча корисність інновації" як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обгрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу. Індекс рубрикатора НБУВ: У010.271.19 + У9(4УКР)0-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23291 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|