Авдеева Л. В. Влияние лактита и лактулозы на адгезивные свойства пробиотических штаммов Bacillus subtilis / Л. В. Авдеева, А. И. Осадчая, М. А. Хархота // Мікробіол. журн.. - 2012. - 74, № 5. - С. 22-25. - Библиогр.: 10 назв. - рус.Изучены адгезивные свойства пробиотических штаммов Bacillus subtilis УКМ 5139 и Bacillus subtilis УКМ 5140. Показано, что штамм Bacillus subtilis УКМ 5139 является неадгезивным, а штамм Bacillus subtilis УКМ 5140 - слабоадгезивным. Лактит и лактулоза не влияли на адгезивные свойства пробиотических штаммов бацилл, но снижали эти показатели условно-патогенных микроорганизмов. Індекс рубрикатора НБУВ: Е422.251*715.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж22205 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|