Бірюков М. Ю. Форми та методи навчально-виховної роботи по формуванню художнього смаку у студентів мистецьких спеціальностей у процесі професійної підготовки / М. Ю. Бірюков // Освіта на Луганщині. - 2013. - № 1. - С. 167-172. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Зазначено, що духовне життя сучасної людини вміщує все багатство та розмаїття почуттів, які як естафета історичного, культурно-національного досвіду передаються від минулих поколінь майбутнім, а художній смак є складовою частиною майже всіх почуттів людини. Виховання душі, здатної до глибоких переживань, є одним з головних завдань сучасної педагогіки. Розглянуто сучасні форми та методи навчально-виховної роботи по формуванню художнього смаку у студентів художніх спеціальностей ВНЗ I - IV рівня акредитації у процесі професійної підготовки, надано власні рекомендації з цього питання та запропоновано авторський спецкурс "У світі мистецтва". Індекс рубрикатора НБУВ: Щ10 р(4УКР)3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14958 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|