РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000437116<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бородай Д. В. 
Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Мета роботи - розробка нового виду борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини для розширення торгового асортименту товарів підвищеної біологічної цінності.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.11

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського