Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів / Я. В. Курмаз // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 125-130. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Теоретично обгрунтовано використання пшеничних висівок як джерела харчових волокон під час виробництва варених сосисок. Проаналізовано хімічний склад, енергетичну та поживну цінність пшеничних висівок з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 3 рецептури варених сосисок з різною кількістю даного інгредієнту.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"