Кирпушко О. В. Ферментативна активність окремих представників родів Coprinellus та Coprinopsis / О. В. Кирпушко, М. Л. Ломберг // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49. - С. 31-35. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.У представників видів Coprinopsis atramentaria, Coprinopsis cinerea та Coprinellus ephemerus перевірено наявність певних ферментів, які характеризують метаболізм вуглеводів (амілаза, целюлаза), білків (протеаза), ліпідів (ліпаза), азотистих сполук (нітратредуктаза) та окисно-відновних процесів (лаказа). За допомогою методів якісних кольорових реакцій зазначено наявність чи відсутність ферментативної активності вищевказаних ензимів у досліджених штамів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е40*725.111.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|