РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000439376<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шутюк В. В. 
Математичне моделювання сушіння харчових продуктів перегрітою парою / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49. - С. 120-126. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Моделювання тепломасоперенесення в пористому середовищі та на його поверхні проводиться переважно з використанням коефіцієнтів перенесення, які базуються на гіпотезі пограничного шару. Спряжена тривимірна модель тепломасоперенесення під час сушіння пористої частинки харчового продукту перегрітою парою, розроблена з використанням диференціальних рівнянь перенесення імпульсу та внутрішньої енергії в потоці перегрітої пари, надає можливість уникнути використання класичних методів теорії граничного шару. Розглянуто міжфазне перенесення в системі пористе тіло - перегріта пара з одночасним аналізом полів температури та вологості всередині пористого середовища. Запропоновано модель процесу сушіння перегрітою парою прямокутних пористих шматків пористого харчового продукту з використанням методу, побудованому на зв'язку між пористим середовищем і перегрітою парою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л814.43-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського