РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000439769<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Роглєв Й. Й. 
Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 135-142. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Досліджено процеси заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів за умов закладів ресторанного господарства. Наведено результати досліджень впливу рецептурних компонентів дріжджових кулінарних напівфабрикатів на тривалість заморожування та характер зміни температури об'єктів дослідження. Для практичного використання в закладах ресторанного господарства розроблено номограми тривалості розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського