РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000439778<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Левицька І. В. 
Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 199-205. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Проаналізовано інновації у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблено методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-61 + У9(4УКР)424.14-55-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського