Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату / А. М. Одарченко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10. - С. 29-33. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Надано результати досліджень впливу низьких температур і попередньої технологічної обробки перед заморожуванням на якість овочевих напівфабрикатів для перших і других страв на основі буряку столового. Встановлено зміни діапазонів температур кристалізації та плавлення води в досліджуваних зразках за різних режимів тушіння, а також зміни швидкості заморожування за різних режимів підсушування.
Шифр НБУВ: Ж24320Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"