Моравська О. В. Зміни жирнокислотного складу загальних ліпідів і рівень продуктів їх пероксидного окиснення у залишковому жовтку ембріонів залежно від вмісту вітамінів A, D3, E в раціоні гусок у репродуктивний період / О. В. Моравська, С. О. Вовк // Біол. студії. - 2010. - 4, № 1. - С. 39-44. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Показано, що комплексне введення до складу комбікорму гусей у репродуктивний період вітаміну A у кількості 10 000 МО, вітаміну D3 у кількості 3000 МО і вітаміну E у кількості 35 МО на 1 кг комбікорму призводить до підвищення рівня поліненасичених жирних кислот у загальних ліпідах залишкового жовтка ембріонів, за рахунок підвищення вмісту лінолевої, арахідонової, докозапентаєнової та докозагексаєнової жирних кислот, і підтримує фізіологічний рівень продуктів перекисного окиснення ліпідів у залишковому жовтку ембріонів гусей. Індекс рубрикатора НБУВ: Е60*333.7*725.13 + П683.2-451.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж100193 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|