РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000444195<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Віщур О. І. 
Особливості утворення дієнових кон'югатів лінолевої кислоти у молочнокислих продуктах, які містять живі культури мікроорганізмів / О. І. Віщур, Р. А. Голубець, О. В. Голубець, А. М. Лазарєва, С. М. Шкаруба, О. І. Федько // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1. - С. 585-590. - Бібліогр.: 23 назв. - укp.

Наведено дані щодо співвідношення транс-ізомерів олеїнової кислоти та дієнових кон'югатів у ліпідах, виділених із зразків молочнокислих продуктів, які містять живі культури мікроорганізмів. Одержані результати свідчать про те, що вміст кон'югованої лінолевої кислоти у йогуртах, збагачених живими культурами мікроорганізмів, не відрізняється від середніх показників, встановлених для ліпідів, виділених з інших молочних продуктів. Встановлено, що співвідношення дієнових кон'югатів залежить від видового складу популяції мікроорганізмів. Основним ізомером олеїнової кислоти є транс11-18:1, а лінолевої - цис9, транс11-18:2.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955-1 с

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23570 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського