Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Висвітлено результати досліджень впливу режимів процесу ферментації на вихідні параметри готового продукту. Запропоновано математичний опис процесу ферментації. Одержано рівняння математичної моделі процесу ферментації.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"