РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000453048<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Malafaev M. 
Research of functional animal proteins influence on food systems' viscosity / M. Malafaev, O. Shanina, M. Domahina, K. Dugina, M. Pogozhyh, E. Shulika // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 2/11. - С. 56-59. - Бібліогр.: 13 назв. - англ.

Исследовано влияние концентратов животных белков из коллагенсодержащего сырья на вязкость водно-мучных суспензий и эффективную вязкость бездрожжевого теста. Установлено положительное влияние добавок на реологические свойства теста и муки. Доказано укрепляющее действие улучшителей на структуру полуфабриката. Мучные изделия с использованием концентратов животных белков обладают высокими показателями качества и отвечают требованиям нормативной документации.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л822-106 + Л83-106.24

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського