Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000453048<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Malafaev M. Research of functional animal proteins influence on food systems' viscosity / M. Malafaev, O. Shanina, M. Domahina, K. Dugina, M. Pogozhyh, E. Shulika // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 2/11. - С. 56-59. - Бібліогр.: 13 назв. - англ.Исследовано влияние концентратов животных белков из коллагенсодержащего сырья на вязкость водно-мучных суспензий и эффективную вязкость бездрожжевого теста. Установлено положительное влияние добавок на реологические свойства теста и муки. Доказано укрепляющее действие улучшителей на структуру полуфабриката. Мучные изделия с использованием концентратов животных белков обладают высокими показателями качества и отвечают требованиям нормативной документации. Індекс рубрикатора НБУВ: Л822-106 + Л83-106.24
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|