Грищенко С. В. Оцінка ролі особливостей харчування як факторів ризику формування первинної цереброваскулярної патології населення / С. В. Грищенко, А. Г. Джоджуа // Галиц. лікар. вісн.. - 2003. - 10, № 3. - С. 76-79. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.На моделі Донецької області проведено оцінку ролі особливостей харчування як факторів ризику формування первинної цереброваскулярної патології населення. Визначено конкретні фактори харчування, що найбільше сильно впливають на рівні даної патології (оптимальність раціону, характеру, режиму та звичок харчування), а також більш детерміновані ними (геморрагічний інсульт і початкові прояви недостатності кровопостачання мозку). Виявлено харчові фактори ризику й антиризику виникнення цереброваскулярної патології серед населення за сучасних умов. Індекс рубрикатора НБУВ: Р627.703.0-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69358 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|