Антонишин Б. В. Хімічний склад альвеолярної кістки на тлі цукрового діабету / Б. В. Антонишин // Галиц. лікар. вісн.. - 2003. - 10, № 1. - С. 71-72. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
У експерименті на 3-х вікових групах білих щурів (2, 3 і 5 місяців) із стрептозотоциновим діабетом за допомогою методу електронного мікрозондування вивчено динаміку 12-ти основних хімічних елементів структури апатитів альвеолярного паростка. Досліди проведено з урахуванням структурних ділянок верхівки міжзубної перегородки та стадії її формування.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"