РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000457472<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Коцюмбас Г. І. 
Гістологічна та морфометрична характеристика печінки щурів першого покоління, яким згодовували генетично модифіковану та традиційну сою / Г. І. Коцюмбас, І. М. Самсонюк // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2. - С. 369-374. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

На сьогоднішній день 90 % усієї сої на ринку становить генно-модифікована соя, найпопулярнішою з них є з геном стійкості до гліфосату "Roundup Ready". Проте однієї думки щодо впливу цієї сої на організм немає - наукова спільнота ділиться на прибічників та противників ГМО. Експеримент, який проводився на базі Державного науково дослідного Інституту ветпрепаратів та кормових домішок, мав на меті вивчити вплив на органи і системи щурів генномодифікованої сої порівнюючи її з традиційним аналогом, під час довготривалого споживання (протягом 165 діб). Наведено результати гістологічних, морфологічних, морфометричних досліджень щурів першого покоління усіх трьох груп.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.129 + П213.6-319.86

Рубрики:
 Соя 

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського