РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000470257<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Головко Н. П. 
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов, обогащенных йодом / Н. П. Головко, М. Л. Серик, Т. Н. Головко, М. П. Бакиров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/11. - С. 20-23. - Библиогр.: 12 назв. - рус.

Рассмотрена возможность и целесообразность разработки оздоровительных продуктов питания, а именно соусов эмульсионного типа (СЭТ) с использованием добавки йодобелковой (ДЙБ). Приведены результаты органолептических исследований СЭТ и физико-химические показатели качества производимого продукта, содержащих в своем составе ДЙБ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського