![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000470257<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Головко Н. П. Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов, обогащенных йодом / Н. П. Головко, М. Л. Серик, Т. Н. Головко, М. П. Бакиров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/11. - С. 20-23. - Библиогр.: 12 назв. - рус.Рассмотрена возможность и целесообразность разработки оздоровительных продуктов питания, а именно соусов эмульсионного типа (СЭТ) с использованием добавки йодобелковой (ДЙБ). Приведены результаты органолептических исследований СЭТ и физико-химические показатели качества производимого продукта, содержащих в своем составе ДЙБ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|