Грибко О. В. Гармонізація організаційно-правового механізму державного регулювання якості та обігу нових типів продуктів харчування з міжнародними вимогами / О. В. Грибко // Держава та регіони. Сер. Держ. упр.. - 2010. - Вип. 3. - С. 188-192. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.
Розглянуто обіг нових типів продуктів харчування та шляхи вдосконалення його регулювання на державному рівні з огляду на вимоги міжнародних організацій і зарубіжний досвід. Окреслено напрями гармонізації організаційно-правового механізму державного регулювання якості та обігу нових типів продуктів харчування в Україні з міжнародними вимогами.
Шифр НБУВ: Ж23244/Держав.упр.Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"